مقادير العجينة ..
4كوب دقيق - 1زبادي - 1 باكو لبن نيدو - 3م / ك زيت ذرة - ماء دافي للعجن - 1م / ص ملح - 1 بيضة - 1م / ص بيكنج باودر - خليط الخميرة ( 1 / 2 معلقة خميرة - 1 معلقة سكر - 1 معلقة دقيق )
خليط اللحم ..
1/2 كيلو لحم مفروم -بصلة مبشورة -ملح - فلفل أسود-بهارات-قرفة-جنزبيل-حبهان مطحون-رشة جوزة الطيب
طريقة العمل
_______________
طبعاً بجهز العجينة واسيبها تخمر ساعة وتكبر وتعلى واكون متبلة اللحم برضه وبعدين باقسم العجينة 8قطع متساوية على قد ما نقدر ونقسم اللحم برضه وبعدين بافرد كل كورة بالنشابة علة شكل مستطيل زي الصورة واحط الحشوة في النص بالطول واشرط الجوانب زي الصورة وبعدين اقفلهم واحدة يمين وواحدة شمال لحد لما تخلص وارصهم في الصينية وبادهنها بيض قبل ما تدخل الفرن على طول وممكن ارش سمسم أو حبة البركة وبتخل فرن 200درجة حوالي من 20-30 دقيقة وبالهنا و الشفا